[SlideDeck2 id=48]
vereniging
bestuursbureau
scholen

Geslaagde Lentemarktactie voor vluchtelingenwerk

Bijna 30 fietsen voor vluchtelingenkinderen en € 1.000 is het mooie resultaat van de Lentemarkt 2017 van de Aloysiusschool. Het ingezamelde bedrag wordt besteed aan het opknappen van de ingezamelde fietsen. Ook worden de fietsen voorzien van nieuwe onderdelen. Een ander deel van het bedrag zal besteed worden aan de ‘kindervakantieweken’, zodat vluchtelingenkinderen ook op vakantie kunnen. Bart van Maaren van non-foodbank Gouda, die nauw samenwerkt met vluchtelingenwerk, maakt de eerste fietsen gebruiksklaar zodat ze kunnen worden overhandigd aan de nieuwe gebruikers.

Van eenmalig naar blijvend – geef u oude fiets een nieuw leven

Met onze eenmalige actie hebben we succes geboekt. Graag willen we hier een blijvend succes van maken. Als u in de toekomst een grotere fiets aanschaft voor uw kind zou u de oude fiets kunnen inleveren bij de non-foodbank Gouda. Er is vooral vraag naar de maten 24 en 26 inch, maar andere zijn ook zeer welkom.

Non food bank Gouda

Non-foodbank Gouda (Kleding- en Meubelbank) helpt armoede te bestrijden. Het doel is het inzamelen en verstrekken van -in goede staat verkerende- roerende goederen uit het huishouden, zoals kleding, huisraad, fietsen en meubels. Hebt u dergelijke goederen, die u niet meer gebruikt of kent u mensen die deze over hebben, dan kunt u die inleveren bij de Non-foodbank. Zo maakt u een ander weer bijzonder gelukkig. De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers. Het bestuur en de werkgroep zijn verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering door de vrijwilligers.

Openingstijden en het inleveradres vindt u op de website: www.nonfoodbankgouda.nl

 

 

Agenda

mei 2018

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
facebook