[SlideDeck2 id=48]
vereniging
bestuursbureau
scholen

Activiteiten


Creatief circuit

De afgelopen weken hebben we tijdens het creatief circuit ontzettend hard geoefend op onze bedachte pasjes bij ons zelfgekozen liedje. In kleine groepjes met kinderen uit allerlei groepen hebben we vier onwijs gave dansen ingestudeerd. We zijn heel trots op het eindresultaat en willen dit graag aan iedereen laten zien. Veel kijkplezier!

Op vrijdag 19 mei zijn we met de groepen 5 t/m 8 gestart met het ‘creatief circuit’.  Alle kinderen zijn verdeeld over 8 groepen die gedurende vier vrijdagmiddagen aan de slag gaan met een creatieve werkvorm. Er kon vooraf gekozen worden uit: creatief met tijdschriften, 3D tekenen, figuurzagen, glas graveren, kleien, solderen, punniken en dans. Elke juf verzorgt één van deze activiteiten en gelukkig krijgen ze daarbij wat hulp van ouders. In elk lokaal werd de eerste middag druk gewerkt en genoten en de sfeer waarin dat gebeurde was ontspannen en gezellig. We hebben nu dan ook allemaal al zin in de volgende drie keer.


Op 27 september was de verkiezing voor de leerlingenraad. Er waren veel kandidaten in onze klas die zich verkiesbaar stelden. Iedereen mocht een kort betoog houden en daarna werden de stemformulieren ingevuld. Met een rood potlood of rode pen uiteraard, zoals dat in het echt ook gaat. We hebben uiteindelijk 3 stemrondes moeten houden met Kiki en Thomas in de eindrace… het was heel spannend! Met maar 1 stem verschil heeft Thomas gewonnen! Thomas zal de kinderen van 5a gaan vertegenwoordigen in de leerlingenraad samen met andere ‘raadsleden’ uit de andere groepen. Hij heeft er heel veel zin in!

Voor foto’s van het stemmen kunt u kijken bij het onderdeel foto’s.

Agenda

augustus 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
facebook