[SlideDeck2 id=48]
vereniging
bestuursbureau
scholen

Musical Auditie

De afscheidsavond

En toen was het eindelijk zover….het werd dinsdag 5 juli….en nu mocht er dan eindelijk opgetreden worden voor de ouders. Om het allemaal nog net wat echter te maken, we stonden op het podium van de Kleine Zaal in de Schouwburg! Het werd een avond om nooit te vergeten. Eerst speelden de kinderen de sterren van de hemel in de musical en daarna volgde er nog veel meer.

  • Een aantal ouders deed auditie en wel door te dansen op het nummer ‘Timber’, de grote favoriet bij de groepen 8 dit jaar. Halverwege het nummer werden de kinderen uitgedaagd om mee te dansen en daar werd gretig gehoor aan gegeven.
  • Er waren een paar mooie cadeaus voor de school namens alle kinderen. We kregen iets waar we de komende jaren mee voort kunnen bouwen. O.a. mooie figuurzagen en materiaal om mee te solderen tijdens de handvaardigheidslessen.
  • Daarna kon groep 8 zichzelf terug zien in een filmpje dat door Lars en Ole in elkaar gezet was. Een bedankje voor de juffen en meesters en echt iedereen kwam daarin swingend voorbij.
  • Toen mochten alle leerkrachten op het podium komen en daar werden ze in de bloemetjes gezet.
  • En tot slot werden de kinderen uit volle borst toegezongen door de meesters en juffen.

> Hieronder staan verschillende filmpjes van de afscheidsavond. Zo kun je nog even nagenieten 🙂


De generale repetities

Afgelopen woensdag en donderdag waren de kinderen van de groepen 5, 6 en 7 te gast in de gymzaal. Zij mochten als eerste de musical zien en horen. Er waren ook een heel aantal opa’en oma’s en oudere broers en zussen en andere speciale mensen te gast. Heel spannend allemaal, want nu is het ineens wel heel echt allemaal. Maar het ging allemaal al heel goed en het publiek was na afloop erg enthousiast.


De doorloop van …… Auditie!

Vandaag hebben we voor het eerst voor publiek opgetreden, oké…dat waren we zelf maar dat maakt het niet minder spannend ;-). Nieuwsgierig naar wat er onder andere te horen is? Klik dan op het filmpje hieronder voor een fragmentje van de live band!


Het aftellen is begonnen

Nog even en dan is het zover….De musical Auditie! De kinderen zijn al druk aan het oefenen en de eerste ontwerpen voor de voorkant van de programmaboekjes zijn al gemaakt. We krijgen er steeds meer zin in…..

DSC_0505

Agenda

juli 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
facebook