[SlideDeck2 id=48]
vereniging
bestuursbureau
scholen

Groep 8b 2015-2016

De afscheidsavond

En toen was het eindelijk zover….het werd dinsdag 5 juli….en nu mocht er dan eindelijk opgetreden worden voor de ouders. Om het allemaal nog net wat echter te maken, we stonden op het podium van de Kleine Zaal in de Schouwburg! Het werd een avond om nooit te vergeten. Eerst speelden de kinderen de sterren van de hemel in de musical en daarna volgde er nog veel meer.

  • Een aantal ouders deed auditie en wel door te dansen op het nummer ‘Timber’, de grote favoriet bij de groepen 8 dit jaar. Halverwege het nummer werden de kinderen uitgedaagd om mee te dansen en daar werd gretig gehoor aan gegeven.
  • Er waren een paar mooie cadeaus voor de school namens alle kinderen. We kregen iets waar we de komende jaren mee voort kunnen bouwen. O.a. mooie figuurzagen en materiaal om mee te solderen tijdens de handvaardigheidslessen.
  • Daarna kon groep 8 zichzelf terug zien in een filmpje dat door Lars en Ole in elkaar gezet was. Een bedankje voor de juffen en meesters en echt iedereen kwam daarin swingend voorbij.
  • Toen mochten alle leerkrachten op het podium komen en daar werden ze in de bloemetjes gezet.
  • En tot slot werden de kinderen uit volle borst toegezongen door de meesters en juffen.

> Hieronder staan verschillende filmpjes van de afscheidsavond. Zo kun je nog even nagenieten 🙂


BeachSporten op de Markt

Afgelopen vrijdag hebben de groepen 8 genoten van hun laatste basisschool uitje. En al was het niet echt strandweer, er werd wel enthousiast en fanatiek gesport op het zand. De kinderen leerden eerst op een speelse manier een aantal volleybaltechnieken en sloten het uur vervolgens af met een partijtje. Het was een geslaagde en leuke sportactiviteit en dat is wel te zien aan de foto’s en in de filmpjes.


De musical….we doen Auditie!

Vandaag hebben we voor het eerst voor publiek opgetreden. Nieuwsgierig naar wat er te zien en te horen is? Klik dan op het filmpje hieronder voor een fragmentje van de live band!


Nog even en dan is het zover….De musical Auditie! De kinderen zijn al druk aan het oefenen. De eerste ontwerpen voor de boekjes zijn al gemaakt.

DSC_0505

Agenda

juni 2017

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
facebook